Mørke kvelder reddes av rabatt!

Vi går mot mørkere tider, ute som inne. Ja, for det er i hvertfall slik hos oss at vi hver høst og vinter klager vår nød over for dårlig innebelysning. Og det blir jo ikke akkurat lettere med årene å lese magasiner og bøker i dårlig kveldsbelysning. For ikke å snakke om i lyset fra peisen!

Et godt opplyst rom bør ha tre typer belysning; grunnbelysning, punktbelysning og stemningsbelysning. Husk at grunnbelysningen bør tenkes på først. Tenk videre over hvor du sitter og leser, jobber med pc’en, leker med barna ol.og tilpass lyskildene etter dette. 


Utvalget av belysning er stort og variert, men gå gjerne for noe som skiller seg litt ut og som kan tilføre rommet noe nytt og spennende. Om det er en gedigen taklampe, eller en bordlampe med attitude, eller en samling av mange pærer i en hampledning, så tør å velge litt vågalt! Og glem ikke utvalget du nå får i lyspærer! En gjennomsiktig glasskuppel med en stor glødetrådpære gir en herlig glød og stemning, og påtar seg lett rollen som et dekorativt interiørelement.     OGSÅ TIL GLADNYHETEN! Du kan nå få opptil 50% rabatt på belysning og mye mer ved å klikke på lenkene under, og oppgi rabattkode! 

*40% rabatt på dyreste vare  Klikk her!      Rabattkode 345422 velges ved betaling.       (Bestilling av klær, sko, hjemmetekstiler, belysning, accessoirer, tapeter og tepper)

* 50% rabatt Nykundetilbud.                           Klikk her!                                          Rabattkode 345418 velges ved betaling.

Så nå kan du med dette gå høsten lyst i møte- bokstavelig talt! 

Innlegget er utformet i samarbeid med Ellos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *