Mørkere tider – også innendørs!

I skrivende stund herjer en aldri så liten høststorm utendørs. Fargene går fra de helt mørke koboltblå, til de sotete og helt, helt svarte. Det er mye varierende lys, og det er mørke farger, også etter stormen har stilnet. Alt dette er vel  et sikkert høsttegn?!

Bilde @bonaturlig

Kanskje er det nettopp litt slik ruskete vær som har vært inspirasjonskilden til malingsprodusenter og interiørskapere i år.  For vi ser mye blått, mørkt og sotet. På stue som på soverom.

Bilde fra Ellos

Fargen “deco blue” fra Jotunlady spås å bli en vinner i 2016/17.  Og kanskje er det ikke så rart? Den er forlokkende mørk, maskulin og mystisk. Om det er blått eller andre farger, så får du de nå i utallige nyanser og variasjoner,  så alle  kan finne sin egen favoritt.  Her kan du ta den helt ut og velge mot det sorte eller safe litt mer og gå for det som er lysere og lettere.

Bilde fra Jotun
Om du synes mørke vegger eller møbler blir litt i overkant, så kan du heller plukke opp igjen fargen på puter og dekor. Blåtonene stråler i selskap med messing og gulaktige valører.

   Bilde fra Ellos
Ved å tilføre litt farger til dette mørke og mystiske, så tilfører du også rommet integritet og du løfter romopplevelsen.

                                                                   Bilde fra Ellos

Så kryp oppi sofaen, ta pleddet rundt deg og tenk litt mørkere tanker denne høsten. Jeg er sikker på at du ikke vil angre!

Bilde fra Ellos

* Saken er utformet i samarbeid mef Ellos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *